Antena Meniu Search
x

Video Mașină ruptă în două pe Autostrada Soarelui. Accident cumplit pe sensul către București, în apropiere de Cernavodă

Imagini teribile surprinse în urmă cu puțin timp, pe Autostrada Soarelui, în urma unui carambol cu trei mașini produs la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, pe sensul Constanţa către Bucureşti. Trei persoane au fost rănite în accident.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.07.2022, 21:34

Vezi și

Alarma a fost dată în jurul orei 12.20, atunci când polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la kilometrul 162, pe sensul Constanţa către Bucureşti, la kilometrul 162. 

Potrivit reporterului Observator Andreea Filip, o mașină cu numere de Olt, care venea dinspre București către Constanța, s-a izbit de parapetele autostrăzii, a ajuns pe sensul opus unde a spulberat două autoturisme care circulau regulamentar de la Constanța către București, după care s-a răsturnat și s-a rupt în două. 

Trei persoane au fost rănite, în urma accidentului.

Cozi de mașini pe Autostrada Soarelui, după accident

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe Autostrada A2 pe sensul Constanţa către Bucureşti, la kilometrul 162, în zona localităţii Cernavodă, judeţul Constanţa, traficul desfăşurându-se dirijat, pe banda a doua”, a transmis Centrul Infotrafic.  

La această oră, se circulă cu dificultate pe A2, sensul de mers către București, fomându-se cozi pe câțiva kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mașină ruptă în două pe Autostrada Soarelui. Accident cumplit pe sensul către București, în apropiere de Cernavodă