Antena Meniu Search
x

IMAGINI TERIBILE de la un accident rutier, în Arad: 2 tineri morți, 6 răniți grav, după ciocnirea frontală a două mașini

Două mașini s-au ciocnit frontal pe un drum din județul Arad, iar, în urma impactului, doi oameni au murit. Alte 6 persoane au fost rănite și sunt în stare gravă.

Două mașini s-au ciocnit frontal pe un drum din județul Arad, iar, în urma impactului, doi oameni au murit. Alte 6 persoane au fost rănite și sunt în stare gravă.

Accidentul s-a produs pe DN79A, la intrare în comuna arădeană Șicula. Se pare că șoferul uneia dintre mașini a pierdut controlul și a ajuns pe contrasens.

Celălalt șofer nu a mai putut evita impactul, iar cele două automobile s-au izbit extrem de violent. Automobilele au fost complet distruse. Într-una dintre mașini, echipele de salvare au găsit doi oameni morți și alți doi zăcând fără cunoștință. A fost nevoie de echipele de descarcerare pentru a-i putea recupera.

Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, cei decedați ar fi doi tineri, soț și soție, care aveau vârste de 23 și 21 de ani. În mod miraculos, o a cincea persoană se afla în automobil și a reușit să iasă pe propriile picioare. A suferit răni, dar nu foarte grave.

În celălalt autoturism, de asemenea, 3 oameni au fost răniți în stare gravă, iar unul dintre ei își pierduse cunoștința.

Toți răniții au fost transportați urgent la spital. Inițial, polițiștii au spus că sunt 7 victime (2 morți și 6 răniți) în accident, dar au revenit ulterior, când l-au identificat pe tânărul care a ieșit pe propriile picioare dintr-o mașină distrusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » IMAGINI TERIBILE de la un accident rutier, în Arad: 2 tineri morți, 6 răniți grav, după ciocnirea frontală a două mașini