Antena Meniu Search
x

Video "Îmi trimit copilul la școală și îl iau de la spital". O sală de clasă din Lugoj a devenit ring de box pentru doi elevi de clasa a VI-a

Scene revoltătoare într-o școală din Lugoj. Sala de clasă a devenit ring de box pentru niște elevi de clasa a VI-a. Doi tineri au fost filmați în timp ce se bat cu brutalitate. Imaginile au fost descoperite de mama unuia dintre copii, în telefonul acestuia. Femeia trage un semnal de alarmă și cere explicații conducerii școlii.

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 17:30

Vezi și

Videoclipul șocant a fost descoperit de mama unui băiat, care i-a controlat telefonul pentru a vedea cu cine vorbește acesta. Echipați cu mănuși de box și încurajați de strigătele colegilor, elevii au pornit o luptă în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi băieți și-au aruncat punmi și picioare, în timp ce colegii priveau amuzați și încurajau bătaia, potrivit Lugoj Info.ro.

Mama unuia dintre elevi a descoperit filmarea în telefonul fiului său

“Imaginile le-am descoperit după ce m-am uitat în telefonul băiatului, să văd cu cine conversează. Prima oară mi-a ascuns că ar fi făcute în scoală, după care, mi-a spus că le-a primit de la un coleg. Sunt șocată si revoltată. Îmi trimit copilul la scoală și îl iau de la spital. Nu ne-a spus nimeni, nici profesorii, nici diriginta, nici directoarea că s-ar fi intâmplat în scoală, ca s-au luat măsuri”, a declarat mama revoltată. 

Unul dintre protagonișit ar avea 16 ani și este elev în clasa a VI-a. Potrivit mai multor părinți, nu este prima dată când adolescentul are un astfel de comportament, susținând că acesta terorizează elevii, iar profesorii nu îl pot controla. 

Directoarea școlii recunoaște că filmarea a fost făcută într-una dintre sălile de clasă din școală, dar susține că cei doi se jucau.  ”Am anunțat poliția, am avut discuții cu părinții. Noi, cei de la școală, am făcut tot ce e legal. În imagini apare un elev, care anul acesta, în vara, împlinește 16 ani. Practic a fost o joaca. Nu s-au bătut”, a declarat directoarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Îmi trimit copilul la școală și îl iau de la spital". O sală de clasă din Lugoj a devenit ring de box pentru doi elevi de clasa a VI-a