Antena Meniu Search
x

"Îmi vine să râd". Replici halucinante ale şoferiţei acuzate că a ucis 4 muncitori în accidentul din Iaşi, în faţa procurorului. "Vreau să ştiu în ce cont virez banii"

Șoferița din Iași care în noaptea de 16 spre 17 iunie a ucis 4 muncitori pe șosea, după ce s-a urcat băută la volan și a circulat cu 148 km/h în oraș, este acuzată de omor calificat, după ce procurorii au schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă. În timpul audierilor, femeia de 38 de ani a făcut declarații incredibile: "Cât timp nu ştiu despre ce vorbiţi, îmi vine să râd", i-a spus procurorului de caz. Întrebată dacă doreşte să dea o nouă declaraţie având în vedere noua încadrare juridică a faptei de care este acuzată, femeia a dat un răspuns şocant: "Vreau să ştiu în ce cont virez banii".

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 19:36

Replici şocante ale şoferiţei acuzate că a ucis 4 muncitori, în accidentul din Iaşi
Replici şocante ale şoferiţei acuzate că a ucis 4 muncitori, în accidentul din Iaşi

Femeia din Iaşi care a condus beată şi al cărei autoturism a fost implicat într-un accident în urma căruia patru oameni au murit a discutat din nou cu procurorul de caz şi cu avocaţii implicaţi în dosarul în care este cercetată pentru infracţiunea de omor. Întrebată de procuror dacă doreşte să dea o declaraţie având în vedere schimbarea încadrării juridice a faptelor de care este acuzată, femeia a răspuns, sec: "Vreau să ştiu în ce cont virez banii"

Familiile celor 4 muncitori ucişi în accidentul din Iaşi cer 10 milioane de euro

Afirmaţia femeii este făcută în contextul în care familiile celor patru victime au pretenţii financiare de peste 10 milioane de euro de la ea, de la firma de asigurări şi de la angajatorul celor patru muncitori care se aflau la serviciu în momentul accidentului, potrivit avocatului Adrian Cuculis, citat de news.ro

Femeia susţine că are "discernământ tot timpul" şi, întrebată de procuror dacă doreşte să povestească ce s-a întâmplat în noaptea accidentului, a răspuns: "Nu, pentru că nu ştiu ce să vă povestesc". Ea i-a spus anchetatorului că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat în seara tragediei şi nici măcar nu îşi aminteşte dacă a băut înainte de a urca la volan. "De ce zâmbiţi, este amuzant?”, a întrebat-o procurorul pe tânără. Iar replica acesteia a fost:

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmul accidentului din Iaşi. Şoferiţa circula cu 148 km/h în oraș

Femeia a mai susţinut, în timpul audierii, că nu îşi aminteşte ce a declarat anterior, atunci când îi povestise unui avocat că înainte de accident a fost cu copilul acasă şi s-a uitat la desene animate. Femeia care a comis accidentul în urma căruia patru angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi au murit conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Ea a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări.

Patru dintre aceştia au murit, iar alţi patru au fost răniţi şi au fost duşi la spital. Un martor la accident a precizat că maşina pe care aceasta o conducea rula cu viteză foarte mare şi că impactul a fost unul deosebit de puternic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Îmi vine să râd". Replici halucinante ale şoferiţei acuzate că a ucis 4 muncitori în accidentul din Iaşi, în faţa procurorului. "Vreau să ştiu în ce cont virez banii"