Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 4 morți din Iași. Bărbații, simpli muncitori, nu au avut nicio șansă

Sfârşit groaznic pentru patru muncitori din Iaşi. Oamenii au murit striviţi de maşina unei şoferiţe băute. Alţi trei colegi de-ai lor au ajuns în stare gravă la spital. Femeia vinovată făcea drifturi prin oraş, a lovit un gard şi a ajuns în muncitorii care reparau un drum. Extrem de relaxată, după tragedie, şoferiţa a mers la terasă la mall. De acolo au ridicat-o poliţiştii şi au dus-o la secţie pentru explicaţii. Femeia a fost reţinută. Atenţie, imaginile şi detaliile au puternic impact emoţional.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.06.2022, 19:19

Vezi și

Sunt imagini teribile surprinse imediat după impact. Este o luptă contracronometru pentru salvarea oamenilor întinşi pe şosea. Cu câteva momente înainte, o şoferiţă de 39 de ani s-a urcat băută la volan.

Femeia a călcat la maximum pedala de acceleraţie. Făcea drifturi când, într-o curbă, n-a mai reuşit să ţină drumul drept. A intrat într-un gard, l-a distrus, iar impactul puternic a aruncat-o într-un grup de muncitori. Şapte oameni erau pe stradă şi lucrau la canalizări. I-a secerat pe toţi. Patru au sfârşit sub roţile şoferiţei. Din cauza impactului, toată smoala pe care o aveau în autoutilitară s-a prăbuşit peste ei. Cel mai în vârstă avea 54 de ani.

Accident în Iași: trei muncitori au ajuns de urgenţă la spital, unul direct în sala de operaţie

Diana Cimpoeşu, medic: Cel mai grav, un bărbat de 43 de ani, în şoc traumatic. Cu leziuni la nivel lombar şi cu ruptură de splină, fractură de bazin. Un alt muncitor de 31 de ani are contuzie abdominală. Cel de-al treilea muncitor, 53 de ani, o fractură de mebru inferior, va fi internat pentru intervenţie chirugicală.

Pe acelaşi subiect

Şoferul autoutilitarei cu muncitori a avut noroc. Era la volan, iar asta i-a salvat viaţa. Omul e în stare de şoc.

Bucata de drum pe care lucrau muncitorii era semnalizată corespunzător, zona era delimitată inclusiv cu girofar, iar oamenii purtau veste reflectorizante. Muncitorii aveau experienţă, unii erau angajaţi de 20 de ani în firmă.

Director tehnic firmă: Am 47 de ani de muncă şi aşa ceva nu am văzut. Au avut barieră, au avut popice, popicele au fost spulberate de această maşină.

Şoferiţa care a produs accidentul cu patru morți a scăpat cu doar câteva zgârieturi

N-a rămas în spital. A plecat acasă, iar în dimineaţa aceasta a fost ridicată de poliţişti de pe terasa unui mall. Se relaxa la câteva ore după ce omorâse patru oameni nevinovaţi.

Între timp, familiile îndoliate se pregătesc de înmormântare. Toţi erau căsătoriţi şi aveau copii.

Ruda unei victime: O nenorocire pe noi. Ultima dată am prăşit cu el în grădină luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferița care a produs accidentul avea o alcoolemie de 0,95 la mie în sânge. Le-ar fi spus poliţiştilor că a băut după accident. O contrazic însă vecinii care au văzut-o aseară, când a plecat de acasă, înainte de tragedie.

Polițiștii o cercetează pentru omor din culpă, vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 4 morți din Iași. Bărbații, simpli muncitori, nu au avut nicio șansă