Antena Meniu Search
x

Șoferița care a ucis 4 muncitori în Iași, declarații incredibile în fața procurorilor. Femeia este acuzată de omor calificat

Șoferița din Iași care în noaptea de 16 spre 17 iunie a ucis 4 muncitori pe șosea, după ce s-a urcat băută la volan și a circulat cu 148 km/h în oraș, este acuzată de omor calificat, după ce procurorii au schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă. În timpul audierilor, femeia de 38 de ani a făcut declarații incredibile.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 17:01

Șoferița care a ucis 4 munictori în Iași, declarații incredibile în fața procurorilor. Femeia este acuzată de omor calificat

Procurorii au schimbat încadrarea juridică în cazul şoferiţei care a ucis patru muncitori care lucrau pe o şosea din Iaşi în noaptea de 16 spre 17 iunie, iar acum, în loc de ucidere din culpă, femeia de 38 de ani este cercetată pentru omor calificat. Dosarul a fost trimis către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, iar joi, 11 august, judecătorii vor decide dacă vor prelungi perioada de arest preventiv. 

Șoferiței i se pare „amuzant” ce se spune despre ea

Avocatul Adrian Cuculiș, care reprezintă cele 4 familii ale victimelor, anunță pași către normalitate și o posibilă schimbare de paradigmă în materie de accidente auto.

"Paşi către normalitate şi o posibilă schimbare de paradigmă în materie de accidente auto. Şoferiţa din Iaşi care a omorât patru muncitori aflaţi la lucru este acuzată de omor calificat prin ordonanţă de schimbare a încadrării juridice a faptei.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, luni, 8 august, când a fost audiată şoferiţa, aceasta a declarat procurorului general adjunct că ei i se pare amuzant ceea ce se zice despre ea şi că nu dă nicio declaraţie, fiindcă ea nu a fost prezentă la faţa locului", a transmis avocatul Cuculiș, potrivit Mediafax.

Circula cu 148 km/h în oraș, în momentul impactului

Reamintim că accidentul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 iunie. Tragedia s-a petrecut pe şoseaua Păcurari, în jurul orei 01:00. După ce a băut bine, femeia s-a urcat la volan, a pierdut controlul direcției într-o curbă şi a intrat în plin într-o echipă de muncitori care săpau un canal în apropiere. 

Impactul a fost devastator, întreaga scenă fiind suprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum autoturismul, scăpat de sub control, ajunge pe trotuar şi loveşte un gard, după care este proiectată spre şosea, unde îi spulberă, pur şi simplu, pe muncitori. 

Patru oameni au murit pe loc, alţi trei au ajuns în stare gravă la spital. 

Raportul de expertiză a arătat că șoferița circula cu 148 km/h în oraș, în momentul impactului, iar alcoolemia era 1.13 la mie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șoferița care a ucis 4 muncitori în Iași, declarații incredibile în fața procurorilor. Femeia este acuzată de omor calificat