Antena Meniu Search
x

Video Impact devastator în Sibiu. Tânără de 30 de ani, spulberată după ce maşina în care se afla a izbit două autobuze. Şoferul şi o pasageră au răni grave

Impact devastator seara trecută, în Sibiu. O mașină s-a făcut praf după ce a intrat în două autobuze staționate. În urma impactului, o femeie de 30 de ani a murit, iar şoferul şi o tânără de 25 de ani au ajuns cu răni grave la spital. Norocul a făcut ca la acea oră să nu se afle călători în cele două autobuze lovite. Momentan nu se ştie cu exactitate cum s-a petrecut accidentul, însă potrivit martorilor, şoferul de 23 de ani circula cu viteză înainte de impact. 

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 07:45

Vezi și

Un accident grav s-a produs în noaptea de joi spre vineri, lângă cimitirul municipal din Sibiu. Două autobuze și un autoturism sunt implicate, iar potrivit primelor informații sunt trei victime.

Accident grav în Sibiu

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD ,dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și una de primă intervenție. De asemenea, în zonă a ajuns un echipaj SAJ.

Echipele de intervenție au stabilit că în urma impactului sunt trei victime, toate din autoturism. Două persoane au rămas încarcerate.

Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite. Cele două autobuze nu aveau pasageri, iar traficul prin zonă este îngreunat, au precizat echipele de intervenție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Impact devastator în Sibiu. Tânără de 30 de ani, spulberată după ce maşina în care se afla a izbit două autobuze. Şoferul şi o pasageră au răni grave