Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact mortal pe DN 15, în Mureş: doi oameni şi-au pierdut viaţa, încarceraţi, după ce o maşină şi un camion s-au izbit cu putere

Două persoane au murit, marţi, pe DN 15, în judeţul Mureş, în urma impactului dintre un camion şi o maşină. Traficul este blocat în zona localităţii Stânceni.

de Redactia Observator

la 23.07.2024 , 18:02

Impact mortal pe DN 15, în Mureş - News.ro

”Accident rutier produs între un autocamion şi un autoturism pe DN 15, între localităţile Stânceni şi Ciobotani. Din nefericire, în urma impactului sunt două victime pentru care nu s-a mai putut face nimic, acestea au suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi au fost declarate decedate de către personalul medical de pe ambulanţă”, a transmis, marţi, ISU Mureş.

Cele două victime sunt încarcerate, iar pompierii lucrează pentru scoaterea lor, relateză news.ro. Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia este oprită temporar pe DN 15 Topliţa – Reghin, în zona localităţii Stânceni, judeţul Mureş.

Se estimează reluarea circulaţiei după ora 19.00.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Impact mortal pe DN 15, în Mureş: doi oameni şi-au pierdut viaţa, încarceraţi, după ce o maşină şi un camion s-au izbit cu putere