Antena Meniu Search
x

Foto Impact violent între două maşini, în Neamţ. O femeie de 67 de ani a murit, alte patru persoane au fost rănite

O femeie de 67 de ani a murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, miercuri seara, între două autoturisme, în localitatea Borleşti.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 21:56

În accidentul rutier au fost implicate 7 persoane, dintre care 2 au rămas încarcerate.

Șapte persoane au fost implicate în accident

"Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au acţionat pentru scoaterea celor două victime, ambele pasagere în acelaşi autoturism. Una dintre victime a fost scoasă din autoturism în stare de inconştienţă. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ. Din păcate, femeia în vârstă de 67 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Alte patru persoane au fost preluate şi transportate de echipajele SAJ şi SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Impact violent între două maşini, în Neamţ. O femeie de 67 de ani a murit, alte patru persoane au fost rănite