Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video În cea mai tristă zi, când îşi înmormânta soţia, un ploieştean a primit o nouă lovitură de la soartă

18 oameni au fost evacuaţi dintr-un bloc din Ploieşti, ieri, după ce un incendiu violent a izbucnit într-un apartament situat la etajul 4. În locuinţa care a fost cuprinsă de flăcări locuiau doi bătrâni, iar femeia a fost înmormântată chiar ieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate.

de Cristi Georgescu

la 07.09.2024 , 08:04

O nenorocire nu vine niciodată singură! Aflat la înmormântarea soţiei, bărbatul a aflat de la vecini că apartamentul în care a locuit o viaţă cu femeia a fost cuprins de flăcări. "Astăzi a înmormântat-o pe soţie. Deci doamna care a stat acolo a murit, a îngropat-o astăzi", spune o vecină.

I-a ars casa în ziua înmormântării soţiei

Alarma a fost dată de locatarii blocului, după ce au observat că din locuinţa situată la etajul 4 iese fum. Pompierii, ajunşi de urgenţă, au evacuat imediat 18 persoane care se aflau în apartamente. "Am simţit mirosul, am ieşit pe balcon şi vecina mea striga: Sună la pompieri, sună la pompieri că luăm foc, uite ce arde", povesteşte o vecină.

Vezi și

În locuinţă se afla doar câinele familiei, iar când a ajuns acasă şi şi-a văzut munca de o viaţă distrusă de flăcări, bărbatul a făcut un atac de panică. Focul ar fi izbucnit de la o candelă pe care proprietarul a lăsat-o aprinsă.

Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » În cea mai tristă zi, când îşi înmormânta soţia, un ploieştean a primit o nouă lovitură de la soartă