Antena Meniu Search
x

„În genunchi şi dă din cap. Mergi ca beaua”. Cioban umilit de un conslier local PSD din Vaslui, care îi era şi patron

Deşi ar fi trebuit să fie un exemplu pentru comunitate, un consilier PSD a uitat de toate şi şi-a umilit un angajat. În calitate de patron al unei stâni, Lucian Panainte din comuna Zăpodeni, judeţul Vaslui, şi-a umilit un angajat cu ajutorul unui prieten.

de Monica Palade

la 27.07.2023, 17:01

„În genunchi şi dă din cap. Mergi ca beaua”. Cioban umilit de un conslier local PSD din Vaslui, care îi era şi patron - Vremea Noua

I-a ataşat o talangă de gât, l-a pus să stea în genunchi şi să facă precum oaia. „În genunchi şi dă din cap. Mergi ca beaua”, se aude pe înregistrarea pe care consilierul, mândru de isprava sa, a urcat-o pe o reţea de socializare.

Nu este la primul incident

Iniţial, ciobanul a intrat în joc, însă în momentul în care a văzut că este înregistrat a încercat să oprească filmarea. Se pare că Lucian Panainte nu este la prima ispravă de acest fel. Ar mai fi pus un tânăr să se întindă pe jos şi să facă precum ursul.

“Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el. Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”, a declarat un localnic pentru Vremea Noua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » „În genunchi şi dă din cap. Mergi ca beaua”. Cioban umilit de un conslier local PSD din Vaslui, care îi era şi patron