Antena Meniu Search
x

Un scandal de hărţuire sexuală loveşte Academia de Poliţie, în timp ce 5.000 de candidaţi îşi dau admiterea

În plină criză de imagine, Poliţia Română nu duce totuşi lipsă de candidaţi. Mii de tineri susţin, zilele acestea, examenul de admitere la Şcoala de Poliţie.

Vezi și

În plină criză de imagine, Poliţia Română nu duce totuşi lipsă de candidaţi. Mii de tineri susţin, zilele acestea, examenul de admitere la Şcoala de Poliţie. Regulile s-au schimbat faţă de anii trecuţi, dar probele fizice rămân la fel, adică epuizante.

Peste 5.000 de candidaţi s-au prezentat la examenul de intrare la Şcoala de Poliţie din Câmpina, doar 1.300 vor fi admişi. Vestea bună e că s-a scos limita de înălţime. Probele fizice, însă, sunt epuizante.

O altă modificare a concursului, faţă de anii trecuţi, este că şi fetele trebuie să scoată acelaşi timp la probe ca băieţii. O cerinţă care a fost greu de respectat.

Examenele au venit într-un context delicat. Scandalul poliţistului pedofil a afectat serios imagina instituţiei.

În timp ce tinerii muncesc pentru a intra la Şcoala de Poliţie, cu un nivel mai sus, în cadrul Academiei de Poliţie, este un nou scandal. Rectorul este acuzat de hărţuire sexuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un scandal de hărţuire sexuală loveşte Academia de Poliţie, în timp ce 5.000 de candidaţi îşi dau admiterea