Antena Meniu Search
x

Video Înarmaţi cu topoare și furci, mai mulţi oameni au intrat în Mina Livezeni, la furat. Poliţiştii au găsit 21 de saci plini cu cărbune

Mai multe persoane înarmate cu topoare și furci au pătruns în interiorul Minei Livezeni, pentru a fura cărbune. Conform Poliției Hunedoara, Poliția Petroșani a fost sesizată, marţi seara, de un angajat al minei Livezeni că mai multe persoane au pătruns fără drept în incinta E.M. Livezeni, pentru a fura cărbune. Polițiștii și jandarmii au găsit 21 de saci încărcați cu cărbune, în zona benzilor transportoare. Conform unor surse locale, este vorba despre mai multe persoane înarmate cu topoare și furci care au încercat să fure, dar au fost surprinse de paznici.

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 08:53

Vezi și

Poliţiştii au deschis, marţi seară, un dosar de cercetare penală, după ce au fost sesizaţi despre o tentativă de furt din Mina Livezeni. La faţa locului au fost găsiţi 21 de saci plini cu cărbune, abandonaţi de hoţi, pe care poliţiştii încearcă să-i identifice.

Tentativă de furt din Mina Livezeni

”În această seară, în jurul orei 19:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un angajat al minei Livezeni cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns fără drept în incinta E.M. Livezeni, cu intenţia de a sustrage cărbune”, a transmis, marţi seară, IPJ Hunedoara.

Sursa citată de news.ro a precizat că la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje formate din poliţişti şi jandarmi, care au găsit 21 de saci încărcaţi cu cărbune, în zona benzilor transportoare.

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat şi efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea acestei infracţiuni şi a luării măsurilor legale”, au mai transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Înarmaţi cu topoare și furci, mai mulţi oameni au intrat în Mina Livezeni, la furat. Poliţiştii au găsit 21 de saci plini cu cărbune