Antena Meniu Search
x

Incendiul din București, izbucnit într-un bloc construit recent, în Sectorul 3

Incendiu de proporţii, aseară, pe o stradă din București. Un apartament a luat foc, iar flăcările au cuprins cu repeziciune şi locuinţa aflată deasupra, dar şi mansarda. Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă.

de Redactia Observator

la 24.07.2019, 09:54

Vezi și

Incendiu de proporţii, aseară, pe o stradă din București. Un apartament a luat foc, iar flăcările au cuprins cu repeziciune şi locuinţa aflată deasupra, dar şi mansarda. Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă deoarece, în zonă, străzile sunt foarte înguste şi nu există locuri de parcare, astfel că autospecialele salvatorilor au ajuns cu greu. Din fericire, nimeni n-a fost rănit, însă pagubele sunt uriaşe. Locatarii spun că blocul, ridicat recent, este prost construit, iar instalaţia electrică ar fi cedat.

Oamenii care locuiesc pe strada Poştaşului, din sectorul 3, s-au speriat de moarte când au văzut cât de repede se extind flăcările.

Vecinii din blocul alăturat, construit foarte aproape, spun că le-a fost teamă ca focul să nu ajungă şi la apartamentele lor. Dacă pompierii ar fi venit mai repede, pagubele ar fi fost mult mai mici, spun ei.

Pompierii au început o anchetă pentru a vedea de la ce a pornit incendiul. Blocul a fost construit acum trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiul din București, izbucnit într-un bloc construit recent, în Sectorul 3