Un camion a ars ca o torță în Vâlcea, șoferul a fost resuscitat dar a murit

De Daniel Murărescu.
Publicat: 16.09.2020, 19:59.
Actualizat: 16.09.2020, 20:27

Un bărbat de aproximatix 60 de ani și-a pierdut viața după ce camionul pe care îl conducea a ars ca o torță, în Vlădești, județul Vâlcea. Nenorocirea s-a produs după ce victima a atins din greșeală rețeaua electrică din localitate, cu macaraua camionului.

sursa: ISU Vâlcea

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de militari, cu o autospecială de stingere, o echipă de descarcerare și una de paramedici SMURD.

Șoferul autocamionului a fost extras imediat de către salvatori, în stare de inconștiență, iar manevrele de resuscitare au fost efectuate chiar la fața locului. Din nefericire, bărbatul, care se afla în stop-cardio respirator, a fost declarat decedat în jurul orei 17:53.

Avea în jur de 60 de ani și se pare că atinsese rețeaua electrică în timp ce manipula macaraua camionului. Este posibil ca, în urma descărcării electrice, bărbatul să fi fost lăsat inconștient în mastodont.

*Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Cristina Oprea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.