Antena Meniu Search
x

Incendiu de proporţii în Gheorgheni, la o hală de producţie fibră de sticlă. A fost transmis mesaj RO-Alert

Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri, la o hală de producţie fibră de sticlă din Gheorgheni. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Au fost alertate şi serviciile voluntare din mai multe localităţi. O persoană cu atac de panică a fost transportată la spital.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 10:31

- Shutterstock

”Incendiu produs în municipiul Gheorgheni, la o hală de producţie fibră de sticlă. Incendiul se manifestă în interior şi la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp”, a transmis, miercuri, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidare. O persoană cu atac de panică a fost asistată medical la faţa locului şi transportată la Spitalul Municipal Gheorgheni, potrivit News.

ISU Harghita a precizat, de asemenea, că a fost transmis mesaj RO-Alert pentru avertizarea populaţiei. La faţa locului s-au deplasat 6 echipaje de pompieri din cadrul subunităţilor de intervenţie Gheorgheni, Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc, cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, o autoscară şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, au fost alertate SVSU Lăzarea, Joseni, Suseni şi Ditrău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii în Gheorgheni, la o hală de producţie fibră de sticlă. A fost transmis mesaj RO-Alert