Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii lângă Bucureşti. O hală imensă, de peste 2.000 de metri pătraţi, a fost înghiţită de flăcări în câteva minute

15 echipaje de pompieri au fost trimise la Mogoşoaia să stingă focul puternic, iar misiunea lor a fost extrem de dificilă. Speriaţi de fumul gros, dar şi de mesajele primite prin RO-ALERT, prin care erau sfătuiţi să părăsească zona, localnicii au ieşit din case. 

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul orei 16:30. Hala imensă, de peste 2.000 de metri pătraţi, era învăluită în flăcări, iar deasupra zonei se ridica un fum dens, negru, care făcea aerul imposibil de respirat.

Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale pentru a stinge focul. Misiunea a fost una extrem de dificilă, pentru că în hală se desfăşurau activităţi de procesare şi de prelucrare a unor componente mecanice pentru mentenanţa avioanelor. Oamenii spun că au auzit şi mai multe explozii.

Daniel Vasile, ISU Bucureşti-Ilfov: "Sunt substanţe conbustibile, uşor inflamabile, care, din moment ce au fost afectate de incendiu au întreţinut arderea şi au favorizat dezvoltarea incendiului într-un mod foarte rapid".

Mesaj RO-ALERT după izbucnirea incendiului

Localnicii au fost avertizaţi prin RO-ALERT să evite zona, deoarece degajările de fum sunt periculoase. Din fericire, nu au fost persoane rănite. 

De-abia după mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să stingă incendiul. Pagubele materiale sunt însă uriaşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii lângă Bucureşti. O hală imensă, de peste 2.000 de metri pătraţi, a fost înghiţită de flăcări în câteva minute