Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu de proporții la ultimul etaj al unui bloc turn dintr-un celebru ansamblu rezidențial din București (Video)

Incendiu de proporții la ultimul etaj al unui bloc turn din București. Oamenii au sunat disperați la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.

de Redactia Observator

la 17.03.2018 , 13:44

Incendiu de proporții la ultimul etaj al unui bloc turn din București. Oamenii au sunat disperați la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.

Incendiul a izbucnit în urmă cu puțin timp într-un bloc turn din zona Berceni din Capitală.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii au observat fumul gros care ieșea de la ultimul etaj și au sunat la numărul unic de urgență 112.

Pe acelaşi subiect

UPDATE 13.45. Pompierii au reușit să lichideze incendiul izbucnit într-unul din apartamentele situate la etajul 19 al blocului din ansamblul rezidențial Monaco Tower.

UPDATE 13.35. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au anunțat că nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului și nicio persoană nu a rămas blocată în interiorul clădirii.

UPDATE 13.30. Pompierii ajunși la fața locului au constituit mai multe echipe de căutare-salvare pe mai multe etaje. Până în acest moment nu există persoane rănite.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență care încearcă să stingă flăcările.

Intervenția este extrem de dificilă, având în vedere înălțimea la care se desfășoară.

Incendiu la un bloc turn din ansamblul rezidential Monaco Tower din Bucuresti

Incendiu la unul dintre blocurile din ansamblul rezidențial Monaco Tower

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la un turn din cadrul ansamblului rezidențial Monaco Tower.

"Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Posibil persoane surprinse. Se intervine pentru localizarea incendiului și evacuarea locatarilor blocului", au precizat reprezentanții ISU.

Incendiul a izbucnit în jurul prânzului, într-un apartament situat la etajul 19 al clădirii, iar imediat a sunat alarma de incendiu.

Pe fiecare etaj există între 6 și 8 apartamente, iar în momentul în care au văzut flăcările și fumul gros, oamenii au ieșit singuri din bloc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Incendiu de proporții la ultimul etaj al unui bloc turn dintr-un celebru ansamblu rezidențial din București (Video)