Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu în Berbeşti, Vâlcea. O garsonieră în care se aflau doi copii a luat foc. Cum s-au salvat minorii

O garsonieră situată într-un bloc din localitatea Berbeşti, judeţul Vâlcea, a fost cuprinsă de un incendiu, luni după-amiază. Primele date arată că în garsonieră se aflau doi copii care au reuşit să iasă din locuinţă. Alţi câţiva locatari din bloc au fost, de asemenea, evacuaţi.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 16:21

Incendiu în Berbeşti, Vâlcea

Incendiul a izbucnit într-o garsonieră situată la etajul al treilea dintr-un bloc cu trei etaje din localitatea Berbeşti.

Copiii au ieşit singuri din casă

”Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că incendiul se manifestă în interiorul garsonierei, cu degajări mari de fum, iar doi minori, care se aflau în garsoniera incendiată, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor militari”, informează ISU Vâlcea.

Articolul continuă după reclamă

Concomitent cu operaţiunile de stingere, salvatorii au fost evacuat, preventiv, alte şase persoane, între care doi copii. Echipajul SMURD a acordat ajutor medical unei persoane care prezenta atac de panică.

La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat, iar pompierii acţionează pentru stingerea ultimelor focare şi pentru înlăturarea efectelor negative, relatează news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Incendiu în Berbeşti, Vâlcea. O garsonieră în care se aflau doi copii a luat foc. Cum s-au salvat minorii