Antena Meniu Search
x

Video Incendiu în Capitală la un bloc de opt etaje din Titan: Două persoane au murit, iar alte opt, printre care şi un copil, au fost rănite. Focul ar fi fost pus intenţionat

Incendiu puternic la un bloc de 8 etaje din Capitală. Două persoane, mamă şi fiu, au murit, după ce focul a cuprins etajele 7-8. Un copil a suferit un atac de panică, iar alte trei persoane au fost deja transportate la spital. 

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 19:24

Vezi și

Incendiul a izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Sectorul 3, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Nu se ştie cauza oficială a producerii incendiului, însă vecinii spun că focul a fost pus de cineva care locuia în acest bloc, la etajul 7, o femeie care ar fi ameninţat în urmă cu câteva luni că vrea să dea drumul la gaze în bloc. Pensionara de 73 de ani ar fi fost fost cea care ar fi pus focul, spun vecinii. În incendiu, a murit şi fiul femeii, un bărbat de 57 de ani. 

Ce spun salvatorii

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil de tip P+8,  pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, municipiul București. Incendiul se manifesta la etajele 7-8, pe fatada cladirii. Incendiul este localizat.

Echipajele SMURD a acordat primul ajutor calificat unui numar de 10 victime adulte (una dintre ele a decedat) si 1 copil. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 2 autospeciale de descarcerare şi 8 ambulanțe SMURD si 1 autospeciala pentru transport victime multiple.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Incendiu în Capitală la un bloc de opt etaje din Titan: Două persoane au murit, iar alte opt, printre care şi un copil, au fost rănite. Focul ar fi fost pus intenţionat