Antena Meniu Search
x

Video Incendiu în Capitală: Zeci de persoane au fost evacuate de urgență, după ce o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări

Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă, aseară, dintr-un bloc aflat în sectorul 3 al Capitalei. Asta, după ce o garsonieră a luat foc, iar degajările mari de fum au inundat casa scării şi etajele superioare. 13 oameni au suferit atacuri de panică.

de Redactia Observator

la 18.01.2023, 07:13

Vezi și

Cei care au dat alarma au fost locatarii, speriaţi de flăcările uriaşe care se vedeau ieşind pe geamul unei garsoniere aflată la etajul unu. Mai multe echipaje de pompieri cu cinci autospeciale, o maşină descarcerare şi trei ambulanţe au fost mobilizate la fața locului.

Casa scării şi etajele superioare s-au umplut de fum înnecăcios, astfel că pompierii au evacuat locatarii de pe toate cele cinci etaje ale blocului.

27 persoane şi mai multe animale de companie au fost evacuate

Locatară: La cinci sunt, n-am avut treabă, doar a fost fum, atât, nu ştiu exact.

27 persoane şi mai multe animale de companie au fost evacuate. N-a fost nimeni rănit, însă 13 locatari au suferit atacuri de panică. Au fost trataţi pe loc şi au refuzat transportul la spital. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit focul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu în Capitală: Zeci de persoane au fost evacuate de urgență, după ce o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări