Antena Meniu Search
x

Incendiu într-o garsonieră din Deva. 13 oameni au fost evacuați, o femeie a ajuns la spital intoxicată cu fum

Pompierii din Deva au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu care a izbucnit la o garsonieră. 13 persoane, între care doi copii, au fost evacuate, iar o femeie a fost transportată la spital cu intoxicaţie cu fum.

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 09:20

Un incendiu a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri într-o garsonieră a unui bloc de locuințe din Deva. Pompierii au evacuat 13 persoane, 11 adulți și 2 copii, iar o femeie a fost dusă la UPU Deva intoxicată cu fum.

”Pompierii Detaşamentului Deva au intervenit în această noapte, puţin după ora 01.00, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în Deva, la o garsonieră a unui bloc de locuinţe de pe strada Aleea Romanilor. Intervenţia s-a realizat cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD. La faţa locului s-a aflat şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis, miercuri dimineaţă, ISU Hunedoara.

Pentru că incendiul a fost localizat rapid, flăcările nu s-au extins la apartamentele învecinate, potrivit Mediafax. Flăcările au distrus mobilier și aparatură electrocasnice din garsonieră. Cele 13 persoane s-au reîntors în apartamente, iar femeia intoxicată cu fum, aflată sub supraveghere medicală la spital, se află în stare stabilă.

Cauza incendiului a fost foc deschis în spații închise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu într-o garsonieră din Deva. 13 oameni au fost evacuați, o femeie a ajuns la spital intoxicată cu fum