Antena Meniu Search
x

Incendiu într-un bloc din Deva. Şase persoane, scoase de pompieri din apartamente, doi locatari intoxicaţi cu fum

Dezastru în prag de sărbători pentru locatarii unui bloc din municipiul Deva. Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un tablou electric aflat pe casa scării. Şase persoane au avut nevoie de ajutor, fiind scoase de pompieri din apartamente, restul ieşind singure. Doi locatari s-au intoxicat cu fum, fiind transportaţi la UPU Deva.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 17:30

Pompieri
Incendiu la un tablou electric aflat pe casa scării într-un bloc din Deva - Shutterstock

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii Detaşamentului Deva au intervenit la un incendiu produs la un tablou electric aflat pe casa scării dintr-un bloc situat în municipiul Deva. 

”La sosirea echipajelor operative la locul solicitării, casa scării era inundată cu fum. Salvatorii au evacuat 6 persoane din 6 apartamente, restul locatarilor autoevacuându-se. În urma evenimentului, două persoane intoxicate cu fum au primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind ulterior transportate la UPU Deva”, a transmis sursa citată.

Incendiul a fost lichidat şi se acţionează pentru ventilarea scării blocului şi a apartamentelor, potrivit News. La intervenţie au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autoscara mecanică, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi o ambulanţă a SAJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu într-un bloc din Deva. Şase persoane, scoase de pompieri din apartamente, doi locatari intoxicaţi cu fum