Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu într-un bloc din Sectorul 4: trei persoane au fost intoxicate cu fum. Cine locuia în apartamentul în care a izbucnit focul

Trei oameni au ajuns de urgenţă la spital, după ce s-au intoxicat cu fum. Aceştia locuiau într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei, iar într-un apartament din imobil a izbucnit un incendiu cu degajări mari de fum. Locatarii de pe două scări s-au autoevacuat sau au fost scoşi din case de pompieri. Salvatorii au organizat rapid mai multe echipaje de salvare-căutare.

de Ana Maria Munteanu

la 06.09.2024 , 08:29

Puţin după miezul nopţii alarmele încep să sune. Locuitorii unui bloc din sectorul 4 ies disperaţi la ferestre sau în faţa imobilului pentru a înţelege ce se petrece. În câteva clipe şi-au dat seama că la etajul 1 arde ceva.

Fumul dens a învăluit în doar câteva clipe toată scara blocului. Salvatorii au suplimentat treptat numărul de tărgi după ce mai multe persoane au fost intoxicate cu fum şi au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente. "Un fum foarte gros, negru, înecăcios. Le-am zis la copii: Staţi în casă! Să nu ieşim pe scară că cine ştie ce se întâmplă", ne-a spus un vecin.

Ce spun vecinii despre apartamentul în care a izbucnit focul

Vezi și

Dintre cele 4 persoane evacuate, 3 au fost transportate la spital. Pentru pompieri a fost o luptă contra-cronometru, iar mai multe echipe de căutare s-au mobilizat în timp record. 

Vecinii spun că în apartamentul în care a izbucnit focul locuia un bărbat care obişnuia să îşi înece amarul în alcool în ultima perioadă. "Flăcări, fum, o explozie. L-am văzut în salvare că l-a dus în salvare. Era puţin luat. A murit mama lui acum vreo 2 ani şi de atunci", ne mărturiseşte un alt vecin.

O anchetă a fost deschisă şi urmează să se stabilească cu exactitate de la ce a pornit totul.

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Incendiu într-un bloc din Sectorul 4: trei persoane au fost intoxicate cu fum. Cine locuia în apartamentul în care a izbucnit focul