Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu la cimitirul din Himova, Mehedinți. Preotul comunei și localnicii s-au luptat cu flăcările ore întregi

Zi de foc, ieri, pentru locuitorii comunei Himova din Mehedinţi. Cimitirul din localitate a fost cuprins de flăcări de două ori, în decurs de câteva ore. Primul incendiu a izbucnit în jurul prânzului. Oamenii au lucrat cot la cot cu pompierii pentru a-l stinge. Însă spre seară, flăcările au apărut din nou. De data aceasta, s-au adunat şi mai mulţi localnici, de teamă că incendiul se va extinde şi la casele din comună.

de Redactia Observator

la 16.08.2021 , 09:10

Incendiul care a izbucnit pentru a doua oară într-o zi, în cimitirul din Hinova, a semănat panica printre localnici. Oamenii s-au adunat imedit de teamă ca flăcările să nu ajungă la casele din apropiere. Speriaţi, oamenii au lucrat cot la cot cu pompierii sosiţi la faţa locului. La un moment dat, flăcările şi fumul dens păreau că vor înghiţi gospodăriile din apropiere.  

A fost a doua desfăşurare de forţe a zilei. Primul incendiu a izbucnit în cimitirul localităţii ieri dimineaţă. Echipajele de pompieri din Drobeta-Turnul Severin au fost chemate să stingă flăcările.

Un live făcut de un localnic pe reţelele de socializare de la faţa locului a mobilizat mai multe persoane împreună cu preotul comunei. Fără frică, aceştia s-au luptat cu flăcările. Potrivit martorilor, zona cuprinsă de flăcări ar fi fost împânzită de gunoaie. Nu se ştie încă de la ce au pornit flăcările.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Incendiu la cimitirul din Himova, Mehedinți. Preotul comunei și localnicii s-au luptat cu flăcările ore întregi