Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu la hotelul Vigo din Ploieşti. Focul, declanşat la subsol la centrala termică. Nu a fost necesară de evacuarea clădirii

Pompierii prahoveni au intervenit duminică la un incendiu produs la un hotel din Ploiești. Incendiul a afectat un motor electric de la nivelul centralei termice. În incinta hotelului se afla doar funcționarul de la recepție.

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 16:59

- Shutterstock

„Incendiu unitate hotelieră în municipiul Ploiești, str. Independenței. Au fost alertați pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Ploiești, care s-au deplasat pentru gestionarea situației operative cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul a afectat un motor electric de la nivelul centralei termice, amplasat la subsolul clădirii. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp, nefiind înregistrate probleme deosebite. Concomitent, pompierii au acționat pentru evacuarea fumului care inundase subsolul clădirii”, transmite ISU Prahova.

În incinta hotelului se afla doar funcționarul de la recepție, astfel că nu s-a impus evacuarea altor persoane. Nu sunt înregistrate victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Evenimente » Incendiu la hotelul Vigo din Ploieşti. Focul, declanşat la subsol la centrala termică. Nu a fost necesară de evacuarea clădirii