Antena Meniu Search
x

Incendiu la locomotiva unui tren care circula pe ruta Tecuci-Iaşi. 200 de călători s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, luni, la locomotiva unui tren care circula pe ruta Tecuci-Iaşi şi care se afla în Gara Scânteia, judeţul Iaşi. Aproximativ 200 de călători au coborât din vagoane, fără a se înregistra victime. 

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 13:35

Vezi și

Incendiul produs la compartimentul motor a fost stins. Un echipaj medical a transportat la spital o femeie cu un copil, care aveau programare la medic pentru suspiciuni de hernie inghinală.

Potrivit ISU Iaşi, incendiul s-a produs la locomotiva trenului Tecuci - Iaţi (R63111), oprit în Gara Scânteia. Acolo au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje de prim-ajutor.

Când echipajele au ajuns la locul intervenţiei au constatat că nu există pericol de extindere a incendiului, fiind degajări de fum la locomotiva Diesel, care a fost decuplată de la garnitură. Incendiul produs la compartimentul motor al locomotivei a fost lichidat în scurt timp.

În urma incendiului, nu au fost înregistrate victime. Aproximativ 200 de persoane s-au autoevacuat din tren, potrivit News. Conform sursei citate, un echipaj de prim-ajutor se va deplasa cu o mamă şi un copil la spital, întrucât aceştia aveau programare la 9.30 la Spitalul ”Sf. Maria”, pentru suspiciuni de hernie inghinala. 

Călătorii vor fi preluaţi de către trenul Galaţi - Iaşi şi vor transportaţi la destinaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu la locomotiva unui tren care circula pe ruta Tecuci-Iaşi. 200 de călători s-au autoevacuat