Antena Meniu Search
x

Incendiu la o hală de peşte din Braşov. Peste 10 echipaje de pompieri au încercat să stingă flăcările

Incendiu la o hală de procesare a peştelui din Hălchiu. Peste 10 echipaje de la ISU Braşov şi serviciile voluntare Hălchiu şi Codlea s-au mobilizat pentru stingerea focului. 

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 09:55

sursa: ISU Braşov Vezi și

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, dimineaţă la o hală de procesare a peştelui din localitatea Hălchiu, pentru stingerea acestuia ISU Braşov şi serviciile voluntare Hălchiu şi Codlea mobilizând, în total, peste 10 echipaje. Astfel, pompierii militari au acţionat la faţa locului cu şase autospeciale de stingere, o autocisternă cu apă şi trei autoscări, iar SVSU Hălchiu şi Codlea, cu alte două autospeciale de stingere. Acestora li s-a adăugat un echipaj SMURD.

Incendiul a fost stins în 2 ore

Potrivit ISU Braşov, incendiul a fost anunţat la 5.41, iar când echipajele au ajuns la faţa locului, se manifesta la acoperişul halei, pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, extistând pericol de extindere la alte case şi construcţii situate în apropiere, potrivit Agerpres.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore, reuşindu-se stingerea flăcărilor înainte de a se extinde şi la alte construcţii.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Focul a afectat hala pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incendiu la o hală de peşte din Braşov. Peste 10 echipaje de pompieri au încercat să stingă flăcările