Antena Meniu Search
x

Incendiu la parterul unui bloc din oraşul Baia Sprie, în Maramureş. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc din Baia Sprie. Până la sosirea echipajelor de pompieri, locatarii s-au autoevacuat, relatează ISU Maramureş. 

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 09:25

- Shutterstock

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament situat la parterul unui bloc din oraşul Baia Sprie, locatarii autoevacuându-se, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

"Persoanele din scara respectivă de bloc s-au autoevacuat. O altă persoană, cu deficienţe locomotorii, din scara vecină, a fost ajutată să se evacueze de către pompieri. Persoana nu a fost afectată în vreun fel. Incendiul a fost lichidat", a spus Cornel Băbuţ.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Baia Mare, cu 2 echipaje de stingere, unul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor EPA SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu la parterul unui bloc din oraşul Baia Sprie, în Maramureş. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor