Antena Meniu Search
x

Degajări de fum la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași. Medicii şi pacienţii de la secţia UPU au fost evacuaţi

 Un nou incident vineri dimineață la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași. Pompierii intervin după ce au fost anunțați prin 112 că din clădire iese foarte mult fum. 

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 09:51

Vezi și

"Se deplaseaza mai multe autospeciale de intervenție" - au precizat reprezentanții ISU Iași. Potrivit ISU Iași au fost semnalate degajări de fum la etajul 1 a unității sanitare.

150 de persoane adulte şi 50 de copii au fost evacuaţi

Din primele informații, se pare că fumul provine de la unul dintre etajele superioare ale clădirii, de la o instalaţie electrică. Au fost evacuaţi pacienţi şi medici de la parter şi etajele 1 şi 2, în total 50 de copii şi 150 de persoane adulte, anunţă ISU.

Este a doua oară într-un an când Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași este cuprins de flăcări. Pe 22 iunie 2021, un incendiul a izbucnit la secţia ATI, iar 30 de persoane au fost evacuate, 12 fiind copii şi şapte aparţinători. Salvatorii au intervenit atunci cu 6 mașini de stingere, 1 autospecială de descarcarare, 2 autospeciale de transport victime multiple, 1 autoscară și 1 cisternă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Degajări de fum la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași. Medicii şi pacienţii de la secţia UPU au fost evacuaţi