Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, după ce un aparat de climatizare a luat foc

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un aparat de climatizare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 18:03

Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, după ce un aparat de climatizare a luat foc
Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, după ce un aparat de climatizare a luat foc - Shutterstock

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat rapid şi s-a soldat doar cu pagube materiale.

Un aparat de climatizare a luat foc

"În jurul orei 16:30, am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un aparat de climatizare (nealimentat cu energie electrică) aflat în exteriorul incintei Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe (...) Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri, fără a fi înregistrate victime, ci doar pagube materiale constând în degradarea aparatului de climatizare", au precizat reprezentanţii ISU Covasna.

Articolul continuă după reclamă

La locul intervenţiei s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe cu două autospeciale de stingere şi o autospecială de salvare de la înălţimi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, după ce un aparat de climatizare a luat foc