Antena Meniu Search
x

Incendiu la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud. Peste 100 de persoane, între care 38 de copii, au fost evacuate

Panică într-o pensiune din Eforie Sud. 100 de persoane au fost evacuate, după ce un incendiu puternic a izbucnit la subsolul pensiunii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar oamenii au fost scoși în siguranță din unitatea de cazare, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 16:35

Incendiu la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud. Pest 100 de persoane, între care 38 de copii, au fost evacuate
Incendiu la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud. Pest 100 de persoane, între care 38 de copii, au fost evacuate - Shutterstock

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi după amiază, după izbucnirea unui incendiu la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale. 

100 de persoane au fost evacuate din pensiune

“Au ars mobilier şi materiale plastice depozitate în subsolul pensiunii, pe o suprafaţă afectată de aproximati 50 de metri pătraţi. Spaţiile de cazare nu au fost afectate de incendiu. S-au autoevacuat 45 femei, 34 bărbaţi, 38 copii şi trei angajate ale pensiunii. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale”, a transmis ISU Dobrogea. 

Pensiunea respectivă este formată din parter, două etaje şi o mansardă şi are în total 42 de camere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Incendiu la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud. Peste 100 de persoane, între care 38 de copii, au fost evacuate