Antena Meniu Search
x

Video Incendiu lângă Piaţa Unirii din Bucureşti. Fumul gros se ridică deasupra clădirii din Centrul Vechi al Capitalei

Coloanele de fum gros i-au alertat, sâmbătă dimineaţă, pe bucureşteni în Piaţa Unirii din Capitală. Un incendiu puternic a cuprins o clădire de pe Strada Baia de Fier din centrul Bucureştiului. Pompierii intervin cu 15 autospeciale pentru a stinge flăcările şi a preveni extinderea focului.

de Redactia Observator

la 07.05.2022, 14:07

Vezi și

Un incendiu puternic, cu mari degajări de fum, a cuprins, sâmbătă dimineaţă, o clădire din centrul Capitalei. Este vorba despre un imobil cu un etaj şi mansardă, situat pe Strada Baia de Fier, sectorul 3, între centrul comercial Unirea şi magazinul Cocor. Până în acest moment nu au fost raportate victime, iar mai multe persoane au fost evacuate.

Incendiu lângă Piaţa Unirii din Bucureşti

"Incendiu clădire P+1 şi pod, str. Baia de Fier. Se degajă mult fum de la nivelul acoperişului. Se acţionează pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor. Suprafaţa afectată - 300 mp. Se acţionează atât la exterior, cu autoscara, cât şi din interior. Sunt posibilităţi de extindere a incendiului, se acţionează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Clădirea are deschidere stradală aproximativ 40 m", se arată într-un mesaj al IGSU, potrivit Agerpres.

Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor, iar potrivit primelor informaţii era afectată o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, la nivelul acoperişului imobilului. Există riscul la focul să se extindă la clădirile vecine.

Bărbat imobilizat la pat, evacuat din clădirea în flăcări

Ulterior, ISU a venit cu noi precizări, menţionând că pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să evacueze din clădire un bărbat imobilizat la pat: "Suprafaţa afectată - 750 mp. Forţe de intervenţie: 19 autospeciale, 3 SMURD, 2 autoscări, Detaşamentul Special de Salvatori. Nu sunt persoane rănite. Am evacuat din clădire un bărbat imobilizat la pat. Este în afara oricărui pericol. Incendiul este localizat". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incendiu lângă Piaţa Unirii din Bucureşti. Fumul gros se ridică deasupra clădirii din Centrul Vechi al Capitalei