Antena Meniu Search
x

Video O clădire de locuinţe arde în Centrul Vechi al Capitalei. Primele ipoteze despre cauzele incendiului

Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei. Pompierii încearcă de mai bine de o oră să stingă focul pornit la o clădire de locuinţe, situată într-o zonă greu accesibilă. Sunt degajări mari de fum şi există riscul ca flăcările să se extindă şi la alte imobile din apropiere.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.05.2022, 13:24

Vezi și

Incendiul din Centrul Vechi al Capitalei a pornit în jurul orei 12, iar până la ora 13 o suprafaţă de mai bine de 700 de metri pătraţi a fost cuprinsă de flăcări. Iniţial, era afectată o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, la nivelul acoperişului imobilului. Există riscul la focul să se extindă la clădirile vecine.

Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei

Până în acest moment nu au fost raportate victime, dar pompierii încă se chinuie să stingă flăcările. 19 echipaje intervin la faţa locului, cu două autoscări şi acţionează atât din interiorul, cât şi din exteriorul clădirii de locuinţe. Este vorba despre un imobil cu un etaj şi mansardă, situat pe Strada Baia de Fier, sectorul 3, între centrul comercial Unirea şi magazinul Cocor. 

Cauzele incendiului din Bucureşti. Primele ipoteze

Oamenii care locuiesc în zonă cred că cineva ar fi pus intenţionat focul. Acest lucru poate fi stabilit doar în urma anchetei, când incendiul va fi lichidat. Traficul în zonă este blocat pentru că strada e ocupată în totalitate de maşini de intervenţie, autospeciale de pompieri, maşini de poliţie şi ambulanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O clădire de locuinţe arde în Centrul Vechi al Capitalei. Primele ipoteze despre cauzele incendiului