Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu major pe Bulevardul Basarabia din București. A fost emis mesaj RO-ALERT

Un incendiu major a izbucnit duminică după-amiaza pe Bulevardul Basarabia din București, în zona Stadionului Național. Autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 16:08

"Incendiu major cu degajări mai de fum produs la clădire civilă - zona Bulevarul Basarabia. Ocoliți / evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități", se arată în mesajul RO-ALERT.

Din primele informații, incendiul s-a produs pe strada Fruntaș Constantin Tudor, la o casă nelocuită. La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și un echipaj de prim-ajutor.

Incendiu pe Bulevardul Basarabia din Capitală. Nu sunt victime

Vezi și

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită, pe strada Fruntaș Constantin Tudor din sectorul 3 al Capitalei. La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației. Până în momentul de față nu au fost identificate victime.

Au fost alertate 7 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și o ambulanță SMURD. În momentul de față, incendiul este localizat", au transmis autoritățile.

Revenim cu amănunte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Incendiu major pe Bulevardul Basarabia din București. A fost emis mesaj RO-ALERT