Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Incendiu puternic, cu mari degajări de fum, la o hală din Mureş unde sunt depozitate deșeuri și mase plastice. Mesaj RO-Alert

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după-amiază, la o hală în care sunt depozitate deşeuri şi mase plastice, în localitatea Ungheni, judeţul Mureş. Din cauza degajărilor mari de fum, autorităţile au emis mesaj RO-Alert.

De Redactia Observator la 03.10.2023, 15:42
Incendiu puternic în Mureş
Incendiu puternic în Mureş

Incendiul a cuprins deşeuri şi mase plastice depozitate pe platforma unei hale amplasate în localitatea Ungheni. Acolo intervin pompierii de la Detaşamentul Târgu Mureş cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoscară de lucru şi salvare de la înălţimi, precum şi o autospecială de descarcerare. 

Incendiu pe o platformă unde sunt depozitate deșeuri și plastic

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de circa 700 de metri pătraţi, pe platforma industrială.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează pentru răcirea zonei, protejarea împotriva propagării la halele învecinate, concomitent cu acţiunea pentru localizarea incendiului. Primele date arată că nu sunt victime, nicio persoană neavând nevoie îngrijiri medicale.

A fost trimise mesaje Ro-Alert

Din cauza degajărilor mari fum, pentru protecţia populaţiei din zonă s-a emis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Incendiu puternic, cu mari degajări de fum, la o hală din Mureş unde sunt depozitate deșeuri și mase plastice. Mesaj RO-Alert