Antena Meniu Search
x

A fost o noapte de foc pentru pompierii nemţeni, după ce un incendiu puternic izbucnit la o gospodărie din comună

A fost o noapte de foc pentru pompierii nemţeni care au fost nevoiţi să intervină la un incendiu puternic izbucnit la o gospodărie dintr-o comună. Focul a pornit de la o anexă, iar din cauza vântului puternic se putea extinde şi la casa în care locuia o bătrână de peste 80 de ani.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 11:16

Vezi și

A fost o noapte de foc pentru pompierii nemţeni care au fost nevoiţi să intervină la un incendiu puternic izbucnit la o gospodărie dintr-o comună. Focul a pornit de la o anexă, iar din cauza vântului puternic se putea extinde şi la casa în care locuia o bătrână de peste 80 de ani. Până la sosirea salvatorilor, vecinii au scos-o la timp pe femeie.

Focul a pornit după lăsarea întunericului în curtea din localitatea Crăcăoani. Vecinii au sunt la 112, dar au trăit cu groază până la sosirea pompierilor.

Flăcările puternice ameninţau casa din acea gospodărie, în care trăia femeia de 83 de ani, dar şi locuinţele din apropiere. Localnicii au reuşit să o salveze pe bătrână, care era în casă împreună cu nepotul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai probabil focul a pornit de la soba aflată în anexa care a ars, dar o anchetă a fost acum deschisă. O femeie de 38 de ani a suferit un atac de panică în urma incidentului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A fost o noapte de foc pentru pompierii nemţeni, după ce un incendiu puternic izbucnit la o gospodărie din comună