Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic în Aiud, Alba. De la un atelier de tâmplărie, focul a ajuns la o pensiune şi o locuinţă: 16 oameni au fugit unde au văzut cu ochii

Incendiu devastator noaptea trecută, în Municipiul Aiud! 16 persoane au fugit unde au văzut cu ochii, după ce un atelier de tâmplărie a fost cuprins de flăcări. Vâlvătaia s-a extins cu repeziciune la o pensiune şi o locuinţă.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 08:38

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la un atelier de tâmplărie din Aiud, județul Alba. Flăcările s-au extins la o locuință și la o pensiune. 16 persoane au fost evacuate.

Incendiu la un atelier din Aiud, Alba

Cum au primit alarma, pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă. În momentul sosirii salvatorilor, flăcările uriaşe înghiţiseră atelierul de tâmplărie, dar şi acoperişul pensiunii şi pe cel al casei din vecinătate.

Vezi și

14 turişti au reuşit să iasă la timp cu ajutorul pompierilor, iar două persoane aflate în imobil s-au autoevacuat. Incendiul a fost localizat şi pompierii încearcă în aceste momente să stingă vâvătaia. Pagubele sunt însă impresionante. Suprafaţa afectată este de 300 de metri pătraţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Aiud, Alba. De la un atelier de tâmplărie, focul a ajuns la o pensiune şi o locuinţă: 16 oameni au fugit unde au văzut cu ochii