Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic în Bucureştii Noi, spre Şoseaua Chitilei: arde un depozit din Sectorul 1. Flăcările s-au extins la o clădire vecină

Un incendiu puternic a izbucnit duminică seară într-un spaţiu de depozitare aflat pe o stradă din Bucureştii Noi, spre Şoseaua Chitilei. Înăuntru sunt înmagazinate lemne, pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Pericolul este cu atât mai mare cu cât în apropiere sunt blocuri şi case. Flăcările s-au extins şi la o clădire vecină. 16 autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD intervin la depozitul de cherestea. Momentan, nu există victime. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 07.04.2024, 20:30

Vezi și

UPDATE ORA 20.30: Incendiul izbucnit la un depozit de cherestea din Sectorul 1 al Capitalei a fost localizat. Pompierii spun că acesta s-a manifestat la cheresteaua depozitată în stive și la o clădire administrativă, suprafața afectată fiind de 2.000 de metri pătrați.

Incendiu puternic la un depozit din Sectorul 1 al Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la un spațiu de depozitare de pe strada Jimbolia, din Sectorul 1 al Capitalei. Sunt degajări mari de fum pe o suprafață de 1000 de metri pătrați.

Potrivit ISU București - Ilfov, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un spațiu de depozitare de pe strada Jimbolia, Sector 1, București.

Incendiul se manifestă cu flacără violentă si cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. Până în acest moment nu sunt semnalalte victime.

Pompierii intervin cu 8 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Bucureştii Noi, spre Şoseaua Chitilei: arde un depozit din Sectorul 1. Flăcările s-au extins la o clădire vecină