Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu puternic într-un apartament din Focșani. Un adult şi patru minori, cu vârste între 3 și 17 ani, au ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, într-un apartament din Focşani, şapte persoane reuşind să iasă singure din bloc, iar alte două fiind evacuate de pompieri. Un adult şi patru copii au fost transportaţi la spital, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 15:17

Incendiu puternic într-un apartament din Focșani. Un adult şi patru minori, cu vârste între 3 și 17 ani, au ajuns la spital
Incendiu puternic într-un apartament din Focșani. Un adult şi patru minori, cu vârste între 3 și 17 ani, au ajuns la spital - Shutterstock (poză ilustrativă)

Potrivit ISU Vrancea, un incendiu a izbucnit la un apartament situat pe strada Longinescu din municipiul Focşani, acolo fiind trimise 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani cu 2 autospeciale de stingere şi 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi.

Un adult şi patru copii, transportaţi la spital

”Incendiul se manifestă la nivelul bucătăriei unui apartament, au fost evacuate de către pompieri 2 persoane, 7 persoane s-au autoevacuat, incendiul este localizat”, a arătat sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Din cele 7 persoane autoevacuate, 5 persoane (1 adult şi 4 minori cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani) care se aflau în apartamentul cuprins de flăcări au fost evaluate de echipajele medicale. Adultul, în vârstă de 20 de ani, a suferit o intoxicaţie cu fum, fiind transportat la spital.

Medicul SAJ a decis ca şi cei 4 minori să fie transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic într-un apartament din Focșani. Un adult şi patru minori, cu vârste între 3 și 17 ani, au ajuns la spital