Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic pe Şoseaua Nordului din Bucureşti. Arde intens acoperișul unui apartament de tip penthouse

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la acoperişul unui apartament de tip penthouse de pe Şoseaua Nordului din Bucureşti, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea flăcărilor. Salvatorii de la ISU București-Ilfov acționează pe cele două laturi ale clădirii și au pătruns în interiorul imobilului, dar intervenția autospecialelor chemate în ajutor este dificilă deoarece strada este îngustată de autoturismele staționate.

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 20:42

Vezi și

UPDATE 20:10. Pompierii de la ISU au cerut echipaje suplimentare pentru a stinge incendiul

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că dispozitivul a fost suplimentat şi se acţionează cu 11 autospeciale de stingere. Suprafata afectată este estimată la 600 de metri pătraţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un incendiu a izbucnit la acoperişul unui apartament de tip penthouse aflat pe Şoseaua Nordului. Acolo intervin opt autospeciale de stingere, trei autoscări, o descarcerare şi un echipaj SMURD.

Suprafaţa afectată este de 80 de metri pătraţi, dar arderea este intensă şi există pericolul ca flăcările să se extindă.

Pe acelaşi subiect

Incendiu pe Șoseaua Nordului din București. Primele informaţii arată că nu există victime

Au fost luate măsuri pentru evacuarea persoanelor din imobil, dar, în funcţie de evoluţia situaţiei, s-ar putea lua în calcul şi evacuarea celor care locuiesc în blocul învecinat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic pe Şoseaua Nordului din Bucureşti. Arde intens acoperișul unui apartament de tip penthouse