Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic la o fabrică de mezeluri din Olt. Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximtiv 1000 de metri pătraţi

Un incendiu puternic, cu mari degajări de fum, a izbucnit, duminică, în comuna Valea Mare, la o fabrică unde se realizează producția produselor din carne.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 15.11.2021, 08:44

Vezi și

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit într-o hală de producție. La fața locului intervin pompierii cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o autoscară, scrie Olt Alert.

Suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. În sprijin se deplasează o autospecială de stingere de la ISU Argeș și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea.

Incendiu la o fabrică de mezeluri

Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Până în acest moment nu au fost raportate victime. Au fost suplimentate, ulterior, mijloacele de intervenție cu o autospecială pentru intervenție la înălțime din cadrul Detașamentului Caracal.

În acest moment acționează peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea și ISU Argeș, cu șapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenție la înălțime, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție.

Ştire în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la o fabrică de mezeluri din Olt. Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximtiv 1000 de metri pătraţi