Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu puternic la o hală de tâmplărie PVC din Suceava. Aproximativ 1.800 de metri pătraţi au ars. Autoritățile au emis mesaj Ro-Alert

Incendiu în Suceava, la hala unui producător de tâmplărie PVC. Autoritățile au emis avertisment Ro-Alert . Intervin pompierii militari și civili.

de Redactia Observator

la 12.05.2024 , 11:56

UPDATE: Suprafața afectată este de aproximativ 1.800 de metri pătrați. Până în acest moment, nu sunt înregistrate victime.

Pompierii intervin la incendiul produs, duminică, la o hală a unui operaror economic cu profil de producție tâmplărie din PVC, pe raza orașului Salcea, din județul Suceava. Autoritățile au emis avertisment Ro-Alert pentru alertarea populației.

„Incendiu la o hală a unui operaror economic cu profil de producție tâmplărie din PVC, pe raza orașului Salcea”, transmite ISU Suceava.

Vezi și

Potrivit sursei citate, intervin pompierii militari și civili pentru localizarea și lichidarea incendiului.

„Incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, și s-a impus transmiterea unui mesaj de alertare către populație RoAlert”, se arată în finalul informării.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic la o hală de tâmplărie PVC din Suceava. Aproximativ 1.800 de metri pătraţi au ars. Autoritățile au emis mesaj Ro-Alert