Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti. Unul dintre militarii care asigurau paza clădirii a suferit arsuri

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti. Doi militari care asigurau paza clădirii au intervenit pentru a stinge focul, unul dintre ei suferind arsuri. Cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 10:37

Incendiu puternic la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti
Incendiu puternic la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti - Profimedia Images

”Vineri, 28 octombrie, în jurul orei 3.00, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti a izbucnit un incendiu, într-un spaţiu tehnic de mici dimensiuni aflat la parterul clădirii, unde s-au aprins o perdea şi o serie de cabluri telefonice. Doi militari din cadrul Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, care asigurau paza Palatului Cercului Militar Naţional, au intervenit prompt pentru stingerea flăcărilor. Unul dintre ei a suferit arsuri în timpul intervenţiei, fiind transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde se află în stare stabilă”, anunţă vineri dimineaţă MApN.

Cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar

Pentru stingerea incendiului au intervenit, în jurul orei 03.20, şi forţele ISU Bucureşti-Ilfov, chemate prin apel la 112. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.35, fără a fi înregistrate pagube materiale majore.

Cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

De asemenea, la nivelul Cercului Militar Naţional a fost numită o comisie administrativă pentru stabilirea circumstanţelor producerii acestui eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti. Unul dintre militarii care asigurau paza clădirii a suferit arsuri