Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu în zona Viile Sibiului, la un depozit de deşeuri. Ard 200 de tone de gunoaie

Pompierii sibieni au intervenit, miercuri dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de gestionare a reziduurilor din zona Viile Sibiului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 14:32

Potrivit sursei citate, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, cu deşeuri textile.

"Pompierii sibieni au intervenit de urgenţă în Viile Sibiului pentru stingerea unui incendiu de deşeuri care se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum. (...) Incendiul este localizat, nu există risc de propagare. Se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi la peste 200 de tone de deşeuri textile. Se lucrează pentru stingerea incendiului", a precizat Andreea Ştefan, din cadrul ISU Sibiu.

Iniţial, la faţa locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, o autocisternă şi s-a acţionat şi cu două autocisterne cu apă de la Apă-Canal, iar ulterior dispozitivele de intervenţie au fost suplimentate.

Articolul continuă după reclamă

"La faţa locului acţionează cinci autospeciale de stingere, trei autocisterne, un echipaj SMURD şi un buldoexcavator", a menţionat Andreea Ştefan.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Incendiu în zona Viile Sibiului, la un depozit de deşeuri. Ard 200 de tone de gunoaie