Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Incendiu puternic la un restaurant din Horezu. Flăcările s-au extins. O persoană a ajuns la spital cu tăieturi

O persoană este rănită grav, cu tăieturi la ambele mâini, după un incendiu care a izbucnit marți la un restaurant din Horezu, județul Vâlcea.

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 16:17

Incendiul a fost anunţat marţi, la ora 14:25, flăcările izbucnind la un restaurant şi la o anexă a acestuia, pe raza oraşului Horezu. 

Iniţial, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu patru pompieri de la punctul de lucru Horezu, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu şapte cadre de intervenţie de la secţia Govora, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu patru cadre şi o autospecială de alimentare cu apă cu doi pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea. Ulterior, forţele de intervenţie au fost suplimentate cu o autospecială pentru muncă operativă cu doi pompieri, la faţa locului fiind dislocată şi autospeciala CBRN, care face verificări pentru a detecta dacă există risc chimic, biologic, radiologic sau nuclear.

Primele date de la faţa locului arată că focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi.

Articolul continuă după reclamă

”În urma incendiului a rezultat o victimă, cu tăieturi la nivelul membrelor superioare, care s-a deplasat cu mijloace proprii către Centrul de Primiri Urgenţe Horezu”, transmit oficialii ISU Vâlcea. La ora transmiterii acestei ştiri, operaţiunea de stingere a incendiului este în desfăşurare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic la un restaurant din Horezu. Flăcările s-au extins. O persoană a ajuns la spital cu tăieturi