Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu violent izbucnit la un garaj din Capitală. Patru maşini au fost cuprinse de flăcări, o persoană cu atac de panică a primit îngrijiri

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută în Bucureşti. Un garaj în care se aflau patru maşini a fost cuprins de flacări. Toate au fost distruse complet. Nouă autospeciale cu apă și spumă au intervenit de urgență întrucât exista riscul de extindere a focului şi la locuințele învecinate. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă, însă paguba lăsată în urmă este însemnată. 

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 08:15

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un garaj situat pe strada Drumul Penteleu din Capitală. Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajări de fum pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp”, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Echipele de intervenţie de la faţa locului au acţionat pentru protejarea vecinătăţilor, având în vedere că distanţa faţă imobilele din zonă era foarte mică. S-au autoevacuat zece persoane din imobilele învecinate.

O singura persoană cu atac de panică a fost asistată medical la faţa locului

Vezi și

La intervenţie au participat 9 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi două echipaje SMURD.

Au fost afectate garajul şi patru autoturisme din interiorul acestuia. O singura persoană cu atac de panică a fost asistată medical la faţa locului, fără a fi transportată la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Incendiu violent izbucnit la un garaj din Capitală. Patru maşini au fost cuprinse de flăcări, o persoană cu atac de panică a primit îngrijiri