Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent la Glina: 1.000 de metri pătraţi ard de ore bune, iar 13 echipaje de pompieri se luptă cu flăcările

Incendiu puternic lângă Bucureşti. Ard maşini şi anvelope la un centru remat. Un fum negru, gros s-a ridicat peste centura Capitalei şi a paralizat traficul. A fost transmis inclusiv un mesaj RO-Alert despre pericol.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.03.2022, 21:31

Vezi și

Până la acest moment, nu a fost stabilită cauza incendiului. Abia după ce pompierii vor reuşi să stingă flăcările, va putea începe o anchetă care să stabilească acest lucru. Incendiul a început în jurul orei 15:30. De atunci şi până acum, la locul incendiului au fost trimise 13 echipaje de pompieri care au reuşit să localizeze şi să izoleze incendiul astfel încât acesta să nu se extindă.

Stingerea propriu-zisă a încendiului este însă dificilă pentru că vorbim despre 1.000 de metri pătraţi de maşini casate care ard, alături de anvelope, material plastic şi textil, lemne, dar şi substanţe periculoase. În urmă cu câteva minute s-au auzit şi câteva explozii. A fost trimis şi un echipaj CBRN, un laborator mobil al pompierilor care va stabili dacă norul de fum degajat este sau nu toxic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest incendiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la Glina: 1.000 de metri pătraţi ard de ore bune, iar 13 echipaje de pompieri se luptă cu flăcările