Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini surprinse de martori la incendiul de lângă groapa de gunoi Glina. Traficul pe un sector al centurii Capitalei a fost blocat

Un incendiu de proporţii a izbucnit la un centru de colectare deșeuri de lângă groapa de gunoi Glina. Circulația mașinilor pe centura capitalei în zona Glina a fost blocată  pe ambele sensuri. 

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 18:23

Vezi și

Incendiul a izbucnit în localitatea Glina din județul Ilfov. Potrivit primelor informații, ard caroserii de mașini și material lemnos de la un centru de colectare și reciclare deșeuri. este afectată o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Din cauza fumului gros, circulația mașinilor pe centura capitalei în zona Glina este blocată pe ambele sensuri din cauza fumului gros.

Nouă autospeciale ale pompierilor intervin la fața locului. Nu există informații despre posibile victime.

A fost remis mesaj pentru informarea populatiei prin sistemul Ro Alert. Oamenii sunt sfătuiți să evite zona și să închidă geamurile caselor dacă locuiesc în zonă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Primele imagini surprinse de martori la incendiul de lângă groapa de gunoi Glina. Traficul pe un sector al centurii Capitalei a fost blocat