Antena Meniu Search
x

Incendiu în zona Ghencea din București, s-a emis mesaj RO-ALERT

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în apropiere de strada Brașov din Ghencea, București, cu degajări mari de fum. Autoritățile au emis mesaj RO-ALERT.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.08.2020, 20:17

Incendiu în zona Ghencea din București, s-a emis mesaj RO-ALERT
Incendiu de vegetație în zona Ghencea din București - Observator

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile au îndemnat populația din zonă să elibereze căile de acces, pentru a ușura intervenția pompierilor.

"Emergency alert - Incendiu vegetație uscată zona str Brașov, degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informalii și actualizări despre eveniment", se arată în mesajul RO-ALERT.

ANM, mesaj privind mișcarea norului de fum din București, după incendiul de vegetație

"La ora 19:00 circulația aerului se realizează din sector predominant estic. Vântul suflă moderat, cu viteze la rafală de până la 35...45 km/h. Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din vestul Municipiului București, precizăm faptul că, până sper miezul nopții circulația aerului se va realiza, în general, din sector estic, având o viteză a vântului la rafală de 35...45 km/h, apoi va predomina o circulație nord-estică, iar la rafală viteza vântului va fi în general de 25...35 km/h", a transmis Agenția Națională de Meteorologie (ANM).

- Știre în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu în zona Ghencea din București, s-a emis mesaj RO-ALERT